Mmm... Beer...

– Homer Simpson

Hos Ba'Ryhl elsker vi også øl!

Her kan du se priser og beskrivelser af vores brede udvalg af øl

Fadøl

Vi har 5 haner med skiftende indhold – se nedenstående beskrivelser af de nuværende øl fra fad.

Anarkist-BrownAle-cropped

ANARKIST

BROWN ALE

6,3%  I  Brown Ale

Med denne Brown Ale har vi ladet det blive ved at overgå forventningerne. Faktisk må vi med falsk beskedenhed tilstå, at vi her er gået efter at brygge den perfekte brown ale. Det har krævet 5 udsøgte malte og en af de mest klassiske engelske humler: East Kent Goldings.

Anarkist-NE-IPA-cropped

ANARKIST

NEIPA

5,4%  I  NEIPA

Denne IPA, er brygget med Mosaic-, Motueka- og Pacific Gem-humle samt et skud rabarber og hyldeblomst, som supplerer den frugtige humlekarakter. Vi har udeladt bitterhumle, så du slipper for den tørre bitterhed.

NB-Bombay-IPA-cropped

NØRREBRO BRYGHUS

BOMBAY IPA

6,5%  I  WEST COAST IPA

Bombay IPA er en af de helt gamle spillere på Nørrebro Bryghus fra 2004. Den er bitter – dog uden at være skarp. Øllen har tilpas sødme til at underbygge bitterheden. Man vil også kunne smage de amerikanske humletyper, der giver øllet en citrus-agtig karakter, i form af appelsin og en smule lime

NB-Classic-cropped

NØRREBRO BRYGHUS

CLASSIC

4,6%  I  CLASSIC

Nørrebro Bryghus bud på en Classic – Skøn øl med ravgylden farve og dybde. En rund og let fyldig øl på 4,6 % alkohol med en blid ristet karakter. Smagen er let sødlig præget af den friske aroma humle. Den perfekte “partner in crime” til det kolde frokostbord eller bare som tørstslukker.

NB-Pilsner-cropped

NØRREBRO BRYGHUS

PILSNER

4,6%  I  PILSNER

Nørrebro Pilsner finder sin inspiration fra det sydtyske, nærmere mellem München og Nürnberg. Den er brygget på ren pilsnermalt, som viser sig når man skænker øllen, da farven vil være korngylden og have en flot skumkrone. Når man smager på øllet, så er den rund og let, uden at være påtrængende bitter og har en frisk duft af humle.

Flaske & dåseøl

NB_logo

Nørrebro Bryghus blev etableret i 2001 af Anders Kissmeyer, Claus Meyer og Frederik Heegaard. Faktisk hed bryghuset i år nul Bryggeriet Cosmo, men skiftede navn til Nørrebro Bryghus i 2002.

De første øl kom på gaden i 2003, og Nørrebro Bryghus var fra begyndelsen meget succesfuld. Samme år, som de første øl kom på gaden, vandt Nørrebro Bryghus nemlig Årets Danske Bryggeri 2003 kåret af Danske Ølentusiaster.

Læs mere her

NB_Blanche_Bottle_Wet

BLANCHE

4,9%  I  33 CL  I  Belgian Witbier

49KR

Frisk og tørstslukkende Witbier på 4,9% alkohol og et hint af lime fra Nørrebro Bryghus. Lys og ufiltreret med en dejlig frugtig citrus aroma samt en sødmefuld smag. Passer helt perfekt til en varm sommerdag!

New-York-Lager_kold_Wet

NEW YORK LAGER

5,5%  I  33 CL  I  American Lager

49KR

Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2% alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk cascade humle.

Ravnsborg-Rod_kold-WET

RAVNSBORG RØD

5,5%  I  33 CL  I  Red Ale

49KR

Ravnsborg Rød er en rigtig Nørrebro klassiker. Det er en variant af den klassiske britiske amber eller red ale og har en rigtig god fylde og en blød, rund og krydret smag.

Stuykman-Weissbier_kold_WET

STUYKMAN WEISSBIER

5%  I  33 CL  I  Weissbier

49KR

Stuykman Weissbier er Nørrebro bryghus fortolkning af den klassiske hvedeøl, og nærmere den nordtyske hvedeøl, som man finder i området omkring Berlin. Når man hælder øllen op i et glas, så kan man se den tågede korngyldne farve og den flotte hvide skumkrone.

Kings-County_kold_WET

KING'S COUNTY BROWN ALE

5,5%  I  33 CL  I  Brown Ale

49KR

King’s County Brown Ale er mørk og middelfyldig med lidt frugt, nødder, chokolade og tørret frugt. Når man hælder øllen op i et glas ser man den her mørkebrune farve, og duften bærer stærkt præg af den karamelliseret og brændte malt, der er tilsat øllet.

Elderflower_kold_WEt

ELDERFLOWER SESSION IPA

5%  I  33 CL  I Session IPA

49KR

En crisp og forfriskende session IPA med markant karakter af hyldeblomst. Lyst ravfarvet med meget lyst og rigt skum. Duften er båret af hyldeblomsten, som suppleres af citrusprægede aromahumler. Let og tør smag, hvor frugtig humlearoma – bitterhed suppleres af hyldeblomst samt en lidt sødlig og nødde-agtig note fra speltmalten.

Anarkist_logo_sort

Anarkist stammer fra 2018, men bag ligger 160 års bryggertradition. Bryggeriet er nemlig drevet ud fra de værdier som Theodor Schiøtz levede efter, da han i 1800-tallet grundlagde Albani, hvor Anarkist har til huse i dag.

Anarkist-serien er en legeplads, hvor brygmester, Daniel Bjørk, har sluppet sin kreativitet løs for at skabe en serie af øl, der gør op med det konventionelle med målet om at bryde traditionerne.

Du vil derfor opleve, at Reinheitgebot er skrottet og erstattet af nysgerrighed i håbet om at udfordre det forventede.

Læs mere her

TSBC_Anarkist_SunnyBunny_44cl_WET

SUNNY BUNNY

4,6%  I  44 CL  I  Saison

69KR

Anarkist Sunny Bunny er en øl der trækker inspiration fra østens sol. Med en krydret aroma af citrongræs, korianderfrø og lime tager den os på et tankehop til en varm sandstrand med lækker krydret mad og et godt glas øl. Øllen er let uklar og korngul med perlende skum.

TSBC_Anarkist_FizzyLimeFusion_44cl_Redigerbar_dry_MAT

FIZZY LIME IPA

5%  I  44 CL  I  IPA

69KR

perlende lys IPA med lime og lychee, der tager dig på en tropisk rejse ned i en letdrikkelig frugtøl, tørhumlet med passende humlesorter, der bakker op om frugternes smag og aroma. Lime’en vil give en let syre, der gør øllet frisk og læskende.

TSBC_Anarki_TropicalSour_44CL

TROPICAL SOUR

4%  I  44 CL  I  Sour

69KR

Lækker Berliner Weisse med mango og passionsfrugt En frisk, frugtig og syrlig sag til de varme sommerdage. Perlende, syrlig og sød med klar smag af mango og passionsfrugt. Frisk og behagelig syre godt balanceret af sødmen. Næsten ingen bitterhed.

TSBC_Anarkist_BloodyWeizen_44cl-Wet

BLOODY WEIZEN

5,2%  I  44 CL  I  Weissbier

69KR

Fyldig hvededrevet, maltet smag med en blød frugtig sødme fra blodappelsinen, balanceret af en moderat bitterhed. Frisk, perlende og luftig som kun en hvedeøl kan være. En frugtbombe, frisk som en sommerdag og stadig fyldig og interessant. Humlen og blodappelsinen kæmper om at komme først i næsen på dig, og efterfølgende får du den cremede hvedeøls velkendte karakteristika.

BM-LOGO

Bryghuset Møn ligger smukt i Klintekongens Land,  med udsigt over vandet. Her brygges øl efter stolte traditioner, hvor bryggernes håndværk i samspil med gode råvarer resulterer i velsmagende gyldent øl. 

Læs mere her

LiselundIPA

LISELUND IPA

5,2%  I  33 CL  I  IPA

49KR

På det østlige Møn, ligger Liselund. En romantisk park, med lystslot og smukke vandløb, skabt i 1700-tallet af familien de la Calmette. Sønnen Charles døde ung og efterlod Liselund og sin hustru Martha med stor gæld. Marthas bitterhed var naturlig – den har vi brugt i vores india pale ale. En bitter, frisk og velafbalanceret India Pale Ale, der med aroma af solbær og passionsfrugt giver en dejlig smagsoplevelse.

KlintholmIPA

KLINTHOLM IPA

5,5%  I  33 CL  I  IPA

49KR

Til Klintekongens rige hører Klintholm, der indtil for få år siden havde sit eget slot. Ved Østersøen ligger den smukke strand og havn, der åbner for rejser på de store verdenshave – på samme vis som India Pale Ale i historien har rejst. En bitter og velafbalanceret IPA, hvor smag og aroma fra citrus humle byder på en dejlig frisk oplevelse.

StegeRoedKlassik

STEGE RØD KLASSIK

5%  I  33 CL  I  Lager

49KR

Middelalderbyen Stege, har siden 1200 tallet haft købstadsprivilegie, hvor især handel med sild dengang gjorde byen velhavende. Netop silden har inspireret til denne dejlige røde klassik, perfekt til en frokost – gerne med sild, og hvad dertil hører. Blød og rund klassik, med et rødligt skær, hvor malt og humle er nænsomt afstemt.

KongAsgarsHvede

KONG ASGERS HVEDE

4,2%  I  33 CL  I  Hvede

49KR

Man ved kun om Kong Asger, at han blev begravet i en af Danmarks største jættestuer på Vestmøn. Men denne øl er bestemt ikke nogen gravøl – tværtimod. En skøn frisk hvedeøl, sommergul og med hvidt skum, der passer perfekt til en varm dag. En skøn frisk hvede øl, der med inspiration fra Belgien er brygget med citrongræs og koriander, som giver dejlige smagsnuancer.

SommerspiretsLakridsStout

SOMMERSPIRETS LAKRIDS STOUT

5,1%  I  33 CL  I  Stout

49KR

Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint – den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988. Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort – dybsort. Men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids. En dybsort øl, med toner af røg, chokolade og sød smag af ægte lakrids. Enhver lakridselskeres favorit.

DronningFanesBrownAle

DRONNING FANES BROWN ALE

5,3%  I  33 CL  I  Brown Ale

49KR

Hun gav navn til den berømte kirke på Vestmøn, og allerede for flere tusind år siden bryggede hendes hof herligt øl. Måske bragte dronning Fanes efterkommere ølkunsten med sig, da de krydsede Nordsøen. Så briternes nøddebrune øl stammer måske fra Møn? Mørk engelsk inspireret ale, med bløde noter af nødder, frugt og malt. Flot tæt nøddebrunt skum.

Diverse

SOL-DRY-BOTTLE-WITH-CAP

SOL

4,2%  I  33 CL  I  Pilsner

39KR

Sol er let og meget forfriskende lager øl med minimal bitterhed. Det foretrækkes at nydes iskold og kan tilføjes en skive lime for at gøre den ekstra frisk

1664-Blanc

1664 BLANC

5%  I  33 CL  I  Hvedeøl

49KR

ronenbourg Blanc 1664 er en forfriskende hvedeøl med en let smag og et lyst, gyldent udseende. Denne belgiske-inspirerede øl kombinerer traditionelle bryggerimetoder med moderne innovation for at levere en unik smagsoplevelse

1664-Blanc-rose

1664 BLANC ROSÉ

4,6%  I  33 CL  I  Hvedeøl

49KR

Kronenbourg 1664 Rosé er en hvedeøl, som er tilsat smag fra røde bær. Øllen står med en uklar, rødgylden farve og et hvidt perlende skum på toppen, når den hældes i glas. Den har en skøn frugtighed og kan med fordel nydes afkølet til både krydrede asiatiske retter, fisk, lette sommerretter eller lækre desserter.

Edelweiss

EDELWEISS

4,9%  I  33 CL  I  Hvedeøl

49KR

Edelweiss har navn efter en alpeblomst, der ses som et symbol på noget rent og dyrebart. Den fremstilles af bryggeriet ‘Hofbräu Kaltenhausen’, som er det ældste hvedeølsbryggeri i Østrig. Opskriften på Edelweiss omfatter udvalgte kvalitetsråvarer og vand fra vores egen bjergkilde. Velbalanceret bitterhed og krop som klassik hvedeøl.

LuckyBuddha

LUCKY BUDDHA

4,7%  I  33 CL  I  Lager

49KR

 Lucky Buddha er en sand asiatisk Lager med masser af smag og en frisk, ren afslutning. Lucky Buddha er 100% naturlig, ren og frisk med et fint hvidt skum. Øllen er brygget ved De Tusinde Øers Sø i Kina på vand fra de naturlige dybe kilder og den fineste malt, Qingdao humle og risflager.

Tuborg-groen

TUBORG GRØN

4,6%  I  33 CL  I  Pilsner

29KR

Grøn Tuborg er en undergæret pilsner brygget på pilsnermalt. Pilsnermalt er en let, ristet, lys malttype, der giver en mild og frisk smag. Øllen er medium fyldig og livlig med en afdæmpet bitterhed i eftersmagen. Grøn Tuborg dufter af korn med antydningen af citrus og svovl.

Tuborg-classic

TUBORG CLASSIC

4,6%  I  33 CL  I  Pilsner

29KR

Tuborg Classic er en mørk og lidt kompleks pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er både let drikkelig og har masser af smagsindtryk. I glasset fremstår Tuborg Classic lys brunlig med et flot elfenbensfarvet skum, og duften er frisk.

Tuborg-guld

TUBORG GULD

5,6%  I  33 CL  I  Stærk pilsner

35KR

Guld Tuborg er en stærk pilsner med en alkoholprocent på 5,6 procent. I glasset står øllen gyldent med hvidt skum og perlende bobler. Duften på Guld Tuborg har toner af frugt og en anelse fennikel, mens smagen er elegant og med en god balance mellem tør fylde og livlighed.

Alkoholfri

TSBC_Anarkist_Alkoholfri_IPA_wet

ANARKIST HAZY IPA

0,5%  I  50 CL  I  IPA

79KR

Hazy IPA fra Anarkist er en frugtig alkoholfri øl. Hazy er en strågul øl med perlende bobler og et tykt hvidt skum. Duften har en intens aroma af blomster, citrus og tropiske frugter. Smagen er præget af lav maltkrop, blød bitterhed og en let sødme.

SBC_Anarkist_MightyMild

ANARKIST MIGHTY MILD ALE

0,5%  I  44 CL  I  Ale

70KR

Mighty Mild Ale fra Anarkist er en mørk alkoholfri øl. Øllen er inspireret af den engelske Mild øltype, der traditionelt er lav på alkohol. Her får du en maltdrevet øl med noter af korn, karamel, ristet brød og frugtighed fra rugen. Nyd en øl med vennerne, som er fyldig og har en anelse af sødme og karbonering.

MaglebyKlassik-33cl-vaad

MAGLEBY KLASSIK

0,5%  I  33 CL  I  Classic

49KR

Landsbyens klassik. Magleby har inspireret til denne alkoholfrie lagerøl – i vore dage kaldet classic, som er danskernes foretrukne øltype. Man aner nuancer af karamel og citrus og en elegant balance mellem humle og sødme.

Brooklyn-SE

BROOKLYN SPECIAL EFFECTS

0,4%  I  33 CL  I  Hoppy Lager

49KR

Brooklyn Special Effects er en alkoholfri amber lager, der indeholder 0,4% ABV. Øllet har stor humlekarakter og god efterbitterhed. Special Effects er fremstillet ved stopning af gæring og efterfølgende tørhumlet med amerikanske humlesorter.

1664-Blanc-0procent

BLANC 0.0%

0%  I  33 CL  I  Hvedeøl

49KR

Kronenbourg 1664 Blanc 0,0% er en alkoholfri hvedeøl med en uklar og hvidgylden farve samt en tæt og fyldig skum. Smagen er sødmefuld med et syrligt bid samt duftnoter af citrus og sødlig frugt. Det er en oplagt sommerøl, så nyd den som den er, eller servér den for dine gæster til lette anretninger.