Om os…

Sådan startede det hele!
Anne-Dorthe & Lars Brier Ryhl slog for første gang dørene op for Ba’Ryhl Bar & Cafés gæster lørdag den 1. juli 2017. Sammen med det første hold af skønne medarbejder, Møns bedste håndværkere og andre top professionelle rådgivere på Møn, skabte de et helt nyt sted ud af 2 tomme lokaler i to plan og et lille toilet.

Hvad er Ba’Ryhl Bar & Café så for et sted, i dag?
De havde selvfølgelig en drøm om at skabe et sted, hvor folk følte sig velkomne, men de havde måske ikke turdet drømme om at blive et sted, hvor så mange fantastiske Mønboere havde lyst til at komme og være med til at gøre Ba´Ryhl Bar & Café til dét, den er i dag. Så tusind tak for det!

Og så er det selvfølgelig også fantastisk, at der kommer flere og flere til skønne Møn i ferier og weekender, som også har lyst til at komme og være med til skabe en dejlig afslappet stemning på Ba’ryhl Bar & Café.  

Men i juli 2020 skete der noget! Amanda Andersen og Simon Skov overtog Ba’Ryhl Bar & Café. De er unge, friske og ægte Mønboere. Amanda kendte alle i forvejen, da hun arbejdede i flere år for Anne-Dorthe og Lars. Amanda slog sig sammen med Simon og kastede sig ud i at blive selvstændige erhvervsdrivende og overtog Ba’Ryhl. De har lovet at forsætte Ba’Ryhl i den samme ånd, men med nogle nye, unge friske initiativer.

I januar valgte Simon at flytte til København med sin kæreste og begynde et nyt liv. Hans anpart blev købt af Jakob Nielsen, som indtræder som ny partner.

Hvá kan man egentlig få på Ba’Ryhl Bar & Café?
I ved sikkert allerede, hvad vi kan servere for jer på Ba’Ryhl Bar & Café, men bare for at være på den sikre side, så byder vi på liflige vine, dejlig mad, fantastisk baristakaffe, skønne kager, festlige cocktails og drinks i lange baner – også virgin.

Hvá kan man så lave på Ba’Ryhl Bar & Café?
I kan selvfølgelig tale med hinanden og os, der arbejder her, møde nye mennesker, pjatte og grine og synge med, hvis vi spiller en sang, du kender. Men der er også en masse spil, sjove bøger og flotte magasiner, dog ikke altid de nyeste, til at fornøje jer med. Der er også wifi, hvis du gerne vil holde dig opdateret på verden udenfor. Så kom sammen med din familie eller mød dine venner, du kan også møde nogen, du ikke kender, endnu!

Der afholdes somme tider fælles arrangementer f. eks. det populære ”Strik & Drik”, vinsmagning, modeshow. Så hold øje med os på Facebook og annoncer eller artikler i Mønbladet.

Så kom og bliv favnet af stemningen på Ba´Ryhl Bar & Café – alle glæder sig til at se dig.

Amanda og Jakob